Polgármesteri köszöntő

Polgármesteri köszöntő   

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy megalakult az önkormányzat képviselő-testülete, megválasztottuk a tisztségviselőket, létrehoztuk az ügyrendi bizottságot. Az Önöktől kapott felhatalmazás alapján megkezdődött az a munka, amellyel az elkövetkező öt esztendőben megvalósítjuk mindazokat a célokat, amelyek Nagykökényes fejlődését, az itt élők életkörülményeinek javítását szolgálják.

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a 2014. évi önkormányzati választáson és szavazatával lehetőséget adott polgármesteri programom megvalósításához!

Itt élek, látom településünk mindennapjait, így tisztában vagyok a rám váró feladat nehézségével. Rengeteg problémára kell megoldást találnunk.

Feladatom, s kötelességem, hogy Nagykökényes fejlődését, az itt élő minden polgárt szolgáljam képviselőtársaimmal együtt, a bizakodókat erősítsük, a kételkedőket pedig meggyőzzük tetteinkkel és a munkánkkal.

Programunk a hétköznapokról szól, arról a helyről, ahol élünk, amelyet szeretnénk otthonosabbá, tisztábbá, szebbé, élhetőbbé tenni.

Meggyőződésem, hogy a tradíciók tisztelete mellett hagyományainkra támaszkodva, értékeink megőrzésével építhetjük sikeresen jövőnket és településünket.

Dolgozzunk együtt egy élhetőbb Nagykökényesért!

 Ehhez kérjük az Önök támogatását és a segítségét!