Hónap: <span>2022 augusztus</span>

Meghívó

Nagykökényes Községi Önkormányzat képviselőtestületének rendkívüli testületi ülése: 2022. augusztus 24. (szerda) 18.00 óra
Ülés helye: Művelődési Ház nagyterme Nagykökényes, Szabadság út 35
A nyilvános ülés napirendi pontjait itt tekinthetik meg.

Lakossági tájékoztató

Tájékoztatjuk a Tisztelt nagykökényesi szülőket, hogy Nagykökényes Községi Önkormányzat támogatást nyújt a nagykökényesi lakóhellyel rendelkező általános iskolás és középiskolás tanulók részére 5.000,-Ft-os utalvány formájában. Kérelem nyomtatvány az önkormányzati hivatalban kérhető. Középiskolások esetén az iskolalátogatási igazolást is mellékelni kell.

A kérelmeket a Nagykökényesi Kirendeltségen 2022.10.31-ig lehet benyújtani!

Nagykökényes Községi Önkormányzat

Letölthető nyomtatvány

Bűnmegelőzési hírlevél – 2022. augusztus

Csalás válogatás – ismét „unokáznak” megyénkben!!!

2022. július elején egy 61 éves férfi bejelentést tett a rendőrségen, amely szerint egy ismeretlen hívószámról felhívta valaki és közölte vele, hogy a fiát Németországban kábítószer birtoklás miatt rendőrségen fogva tartják. Szabadon bocsátása érdekében óvadékot kellene fizetni, közel 60.000 Eurót kellene utalni. Nagyon megijedt, de szerencsére megszakította a beszélgetést és gyorsan felhívta a fiát, aki megnyugtatta, hogy az ismeretlen telefonáló által közöltekből semmi nem igaz, vele minden rendben van, az édesapját viszont feltehetően csalók akarták megkárosítani.

A rendőrségi hírlevél bővebben ITT olvasható.

Nagykökényes a „Magyarország ma” című műsorban

„Magyarország Ma” Ezzel a címmel jelentkezik péntek délelőttönként az M1 új magazinja. A közmédia aktuális csatornáján 10.30-kor látható műsor középpontjában a vidék fejlődése, megújulása áll. Hétről-hétre olyan beruházásokat, fejlesztéseket láthatnak a nézők, amelyek a vidéken élő 8 millió ember létbiztonságát és kényelmét szolgálják. A Nagykökényesről készült összeállítást az alábbi linken tekinthetik meg.

https://mediaklikk.hu/video/magyarorszag-ma-2022-08-05-i-adas/