Kategória: <span>Egyéb</span>

ÁLLÁSPÁLYÁZAT

NAGYKÖKÉNYES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében

KARBANTARTÓ

Munkakör/feladatkör betöltésére.

Tevékenységi kör (ellátandó feladatok):  Az Önkormányzat intézményeinél karbantartói feladatok ellátása. Nagykökényes közigazgatási területén parkok, közterületek, árkok, temető rendben tartása és felügyelete, síkosságmentesítés, szükség esetén szórólapok, helyi hivatali küldemények kézbesítése, falugondnok helyettesítése.

Betöltendő állás szakmacsoportja:  üzemeltetés

Betöltendő állás munkakörének szakterülete (munkakörcsalád):  Egyéb

Betöltendő állás jogviszonya:  Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.)

Foglalkoztatás időtartama, munkaideje, munkarendje, formája: Határozatlan, 40 óra, Általános, Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:  Nagykökényes

A munkáltatóval, állással kapcsolatos egyéb lényeges információ (pl. jogviszony létesítés feltételei; próbaidő; illetmény/fizetés, speciális adatvédelmi tájékoztatás, szervezet honlap címe stb.):  Nyilatkozat szükséges arról, hogy a pályázó pályázata megtárgyalását zárt testületi ülésen kéri-e. A munkakör 3 hónap próbaidővel tölthető be. A Képviselő-testület fenntartja pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát.

Publikált pályázat ITT letölthető.
Részletes pályázat ITT olvasható.

A Bűncselekmények áldozatainak Napja

Az Európa Tanács 1990. február 22-én tette közzé a bűncselekmények áldozatainak chartáját. Ez a nap azóta a kontinens számos országában – 1993-tól Magyarországon is – a Bűncselekmények áldozatainak Napja. A nap lényege felhívni a figyelmet az áldozatsegítés fontosságára, egyben kifejezésre juttatni, hogy a társadalom, a közösség szolidáris mindazokkal, akik bűncselekmény áldozatává váltak.

A hírlevél bővebben ITT olvasható.

Válogatás a hét online bűncselekményeiből…

Személyes adattal visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy hatvani nőnek az ügyében. Feltehetőleg adathalász email útján ismeretlen elkövető megszerezte a hölgy facebook bejelentkezési adatait és a messenger alkalmazásból kompromittáló felvételeket szerzett meg, melyeket egy internetes oldalra fel is töltött.

A HÍRLEVÉL bővebben ITT olvasható.

Bűnmegelőzési hírlevél

Hírlevelünkkel ezúttal a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács online játékát ajánljuk figyelmükbe.

A HELLO BIZTONSÁG! egy sorozat első része Adatcsapda címmel. A játékot a 10-14 éves korosztálynak ajánljuk, akik hozzájuk hasonló korú gyerekek kalandjait követhetik nyomon. A főhősök egy parkban talált pendrive miatt kerülnek kalamajkába. Vidám eseményeken keresztül ismerhetik meg, mit kell tenni egy talált tárggyal, milyen veszélyek leselkednek rájuk, ha óvatlanul osztanak meg tartalmakat a neten, vagy hogyan kérjenek segítséget. Aki pedig tart attól, hogy veszély esetén a rendőrséghez forduljon, most meggyőződhet arról, hogy félelme alaptalan, szükség esetén bátran értesítheti a rendőröket.

A hírlevél bővebben ITT olvasható.