Hirdetmény – Zöldhulladék gyűjtés

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Nagykökényes településen 2019. november 23-án zöldhulladék-gyűjtést szervezünk.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az alábbi tájékoztató szerinti, feleslegessé vált hulladékot az előre meghirdetett gyűjtési napon reggel 7 óráig helyezze ki az ingatlan elé, úgy, hogy ezzel a közlekedés biztonságát ne zavarja, a begyűjtő szállítóeszköz által jól megközelíthető legyen, ne járjon baleset- vagy károkozás veszélyének előidézésével. A zöldhulladék-gyűjtést csak magánszemélyek vehetik igénybe, intézményektől, közületektől és gazdálkodó szervezetektől a hulladékot nem szállítjuk el.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az időben ki nem helyezett hulladékért nem áll módunkban visszamenni!

Tájékoztató – zöldhulladék gyűjtés

A zöldhulladék fogalmába tartozik a levágott fű, levágott faág, nyesedék, avar, lehullott lomb, egyéb növényi részek. A lehullott faleveleket és egyéb kerti zöldhulladékot műanyag zsákokban, a faágakat, nyesedéket maximum egyméteres darabokra vágva, kötegelve, átkötve kell előkészíteni.
Ingatlanonként 1 m3 hulladék kihelyezésére van lehetőség.
Nem szállítható el a veszélyes hulladékkal, háztartási hulladékkal, építési törmelékkel, egyéb hulladékkal kevert vagy szennyezett zöldhulladék.
Nem kerül elszállításra továbbá a nem megfelelően előkészített, biztonságos rakodásra nem alkalmas hulladék, az 1 m3-en felüli mennyiség.

SZELEKTÍV NONPROFIT KFT.