NYÁRI DIÁKMUNKA lehetőség az Önkormányzatnál

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium koordinálása mellett 2020. évben ismét elindul „ A nyári diákmunka elősegítése ” elnevezésű munkaerő-piaci program.
A program keretében legfeljebb 6 órás foglalkoztatást támogatnak.

A támogatás a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok foglalkoztatásához igényelhető.

A támogatás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell – szintén a munkaviszony kezdete előtt – a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja a kérelem beadása előtt megtörténhessen.

Két turnusra lehet jelentkezni:

2020. július 15 – 31.   – 2 fő

2020. augusztus 1 – 31. – 2 fő

Előzetes jelentkezési határidő: 2020. június 30. (kedd) – délután 16 óra

E-mail cím: polgarmester@nagykokenyes.hu

Aki szeretne nyári munkát vállalni, annak a jövő héten feltétlenül be kell mennie a Munkaügyi hivatalba, hogy regisztráltassa magát.

Csak regisztrált jelentkező vállalhat diákmunkát.

Besszer Andrásné
polgármester