Moveplay platform

Bízik a tokiói magyar úszó-aranyéremben Atlanta meglepetés olimpiai bajnoka Czene Attila. Az immáron egy évet tolódott olimpia várás lázában az egész országot érintő forradalmi kezdeményezésről szóló beszámolójában a moveplay.hu működését jelentette be.

„42 mozgásformában, 1200 edzésvideót és 200 szakmai kiadványt tett elérhetővé térítésmentesen a Magyar Szabadidősport Szövetség a Moveplay elnevezésű programján keresztül, ezzel Magyarország legnagyobb online mozgástartalom-bázisát hozta létre, és természetesen működteti a felhasználók legnagyobb örömére. Az egyedülálló, egészségügyi prevenciót is érintő szakmai projekt az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyi államtitkársága támogatásával valósulhatott meg.”-mondta Czene Attila a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke.

A Szövetség célja, hogy a visszajelzések és tapasztalatok leszűrése után a jövőben bővítse a mozgásformákat, és a Moveplay, jelenleg is alkalmazott módszertana mentén, folyamatosan vonjon majd újabb és újabb sportágakat, valamint egészségfejlesztésre alkalmas mozgásformákat.

Légrádi Szabó Gábor