Főmenü
Kezdőlap
Polgármesteri köszöntő
Településünkről
Látnivalók
Képgaléria
Weblinkek
Elérhetőségek
Kökényesi Lap
Partnereink
Önkormányzat
Választás 2014.
Hatályos rendeletek
Önkormányzati választások 2010.
Intézmények
Képviselő testület
Beszerzések, közbeszerzések
Közadatkereső
Közérdekű adatok
Hivatal
Közérdekű közlemények
Fejlesztések
Ügyintézés
Bizottságok
Pályázatok
Üvegzseb
ÁNYK Nyomtatványkitöltő letöltés - NAV
Nyomtatványok
Google PageRank
www.it-nav.hu online portál, állás Pécsen SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu kupon Hírlevél küldés
Kezdőlap

Álláskeresők és munkaadók figyelmébe! PDF Nyomtatás E-mail
Az Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ 2008. január 1-én indította országos program részeként a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) 1.1.2 „Decentralizált programok a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáért” című programját.  Olyan komplex problémakezelési módot, módszereket kínál, melyek élénkülést hozhatnak a régió munkaerőpiacának keresleti - kínálati oldalán egyaránt.

A TÁMOP 1.1.2 program első szakasza 2009. december 31-én fejeződik be. A szolgáltatási és támogatási elemek kínálatából olyan segítő tevékenységek választhatók ki a résztvevők számára, amelyek képzések és támogatott foglalkoztatáson keresztül hozzájárulnak munkaerő piaci esélyeik javításához, személyes fejlődésükhöz.

A résztvevők programba lépését kiválasztás előzte meg, hogy a legrászorultabb helyzetű, álláskereső emberek részesüljenek segítő támogatásokban. E személyek bevonásánál figyelembe vettük azokat a tényezőket, amelyek miatt hátrányos helyzetben vannak munkavállalás szempontjából. Képzéseket indítottunk azok számára, akik csak alapfokú iskolai végzettséggel, vagy elavult szakképesítéssel rendelkeztek. A Munkaügyi Központ Hatvani Kirendeltségén angol alapfokú ’C’ típusú nyelvvizsgára felkészítő, ECDL, takarító, könnyűgépkezelő, személy- és vagyonőr, volfrámelektródás hegesztő és logisztikai ügyintéző képzések közül választhattak ügyfeleink. A képzésekkel párhuzamosan egyénre szabott humánszolgáltatásokat, a képzések ideje alatti keresetpótló juttatást, a képzési költségek és az ehhez kapcsolódó utazási költség támogatását vehették igénybe.
A TÁMOP 1.1.2 program első szakaszának hátralévő részében a munkába helyezés kiemelt feladatot jelent, ezért felhívjuk a munkaadók figyelmét, hogy a fent említett képzéseken végzett ügyfeleink foglalkoztatása esetén bérköltség támogatást vehetnek igénybe, mely a munkabér és járulékainak maximum 100 %-os támogatását jelenti.

A program második szakasza szintén biztosít képzési és támogatási lehetőséget ügyfeleink részére. Elsősorban azokat az álláskeresőket kívánja támogatni az alábbi célcsoportokból, akiknél a munkaügyi szervezet hagyományos eszközeivel eddig nem tudott vagy nem tud megfelelő eredményt elérni:

1. A legfeljebb alapfokú iskolai végzettséggel – 8 vagy 10 osztályos általános iskolai végzettséggel - vagy még azzal sem rendelkezők
2. A pályakezdők, illetve a 25 év alatti álláskeresők
3. A programba történő bevonás időpontjában az ötvenedik életévüket betöltött személyek
4. Akik a programba való belépést megelőző 12 hónapon belül gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban, terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban vagy ápolási díjban részesültek
5. Akiknek családjában rajta kívül legalább még 1 fő munkanélküli személy van, továbbá
6. Akik munkájukat 2008. szeptember 1. után veszítették el.

Amennyiben a program kínálta lehetőség felkeltette érdeklődését, várjuk szíves jelentkezését és kérdéseit a TÁMOP 1.1.2 koordinátornál, Rajna Mónikánál az alábbi elérhetőségeken:

Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ Hatvani Kirendeltsége
3000 Hatvan, Balassi Bálint út 12.
Tel.: 06 37/341-301; 06 37/342-307
e-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
 
< Előző   Következő >

Orvosi Ügyelet

További információkért kattintson >>

Ma 2018. május 21. hétfő, Konstantin napja van.

Közadattár

NAGYKÖKÉNYES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT

3012 NAGYKÖKÉNYES

SZABADSÁG ÚT 37.

adószámunk: 15381725-2-10

Törzskönyvi azonosítónk: 381729

Polgármester: Besszer Andrásné

Jegyző: dr. Farkas Andrea

 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Telefon: 37/377-022

e-mail:  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.


© 2018 www.nagykokenyes.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver