Nap: <span>2019.01.10.</span>

Önkéntes program az Országos Mentőszolgálatnál. Legyél Hős!

Az Országos Mentőszolgálat  Legyél Hős! programjába Önkénteseket toboroznak az Érettségi Bizonyítvánnyal rendelkező 18 és 21 éves fiatalok közül.

A program célja az egészségügyi terület népszerűsítése és a tudatos pályaválasztás erősítése, melynek elősegítése érdekében az önkéntesek mentőápolói ismeretet sajátítanak el, idegen nyelvi órákon vesznek részt, valamint különböző munkafolyamatokba kapcsolódnak be szakmai felügyelet mellett.

A külföldi jó gyakorlatokat követve az Országos Mentőszolgálat olyan komplex ifjúsági programot dolgozott ki, melyben a 6 hónap időtartamú önkéntes munka révén a fiatalok testközelből megismerhetik a sürgősségi ellátás működését, a kapcsolódó szakmákat és elhelyezkedési lehetőségeket. A fiatalok munkáját és szakmai előrehaladását képzett tanácsadók fogják segíteni a program során, ezzel támogatva a pályaorientációt, a tudatos pályaválasztást.

Bővebb információ: https://toborzas.mentok.hu/#                Szórólap               Prospektus

Megújul a hatvani járóbeteg szakrendelő

Bizonyára Ön előtt is ismert, hogy intézményünk újabb európai uniós pályázati lehetőségnek köszönhetően közel 1,3 milliárd Ft forráshoz jutott, melynek keretében megújul a hatvani, aszódi járóbeteg szakrendelő, illetve a központi telephelyen a műhelysor. Az energetikai rekonstrukció során az épületeken  a nyílászárók cseréje, a homlokzat hőszigetelése, illetve a fűtési rendszer teljes körű felújítása valósul meg. A központi hatvani telephelyen a fűtés korszerűsítése kiterjed a hotelépületre és a nővérszálló épületére is.

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy 2019.január 14-vel megkezdődik kórházunk területén a sajtóban már korábban beharangozott KEHOP-5.2.2 pályázat keretében végrehajtásra kerülő rendelőintézeti energetikai felújítás első üteme.

A kivitelező a munka zavartalanságának, és a munkabiztonsági előírások betartása miatt intézményünk parkolóját részlegesen lezárják, mely kapcsán az intézményben való bejutást, illetve a parkolást korlátozva tudjuk biztosítani egész 2019 évben.

Csatoljuk az első ütemhez kapcsolódó tájékoztató plakátot.