Nap: 2020-04-02

Hirdetmény

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az új koronavírus járvány időszakában az otthonukban élő fogyatékos személyek és családjaik támogatásáról szóló Intézkedési Terve alapján Nagykökényes településen fel kell mérnünk azon fogyatékos személyeket, akik a veszélyhelyzet időszakában támogatásra szorulnak, vagy előállhat olyan helyzet, amikor támogatásra lehet szükségük, pl. a gondozó családtag betegsége, vagy karantén idején.

Ennek keretében tájékoztatjuk a lakosságot e felmérés elindításáról és felkérjük a lakosságot, hogy amennyiben környezetükben fogyatékos személyről van tudomásuk, azt jelezzék a következő elérhetőségeken:

Herédi Közös Önkormányzati Hivatal Nagykökényesi Kirendeltsége 3012 Nagykökényes, Szabadság út 37. Telefon: 37-377-022  hivatal@nagykokenyes.hu

Vigyázzunk magunkra és segítsünk másokon!

Nagykökényes, 2020. 04. 02.

Besszer Andrásné sk.
polgármester

Tájékoztatás az óvodai beiratkozásról

Tisztelt Szülők!

Értesítem a szülőket, hogy: Az emberi erőforrások minisztere – a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre figyelemmel – a 2020/2021. nevelési, ill.tanévre történő óvodai, valamint általános iskolai beiratkozásról szóló 7/2020. (III. 25) EMMI határozatában (a továbbiakban: EMMI határozat) a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg. Kérjük, hogy ezeket figyelmesen olvassák el és ennek megfelelően járjanak el.

A beiratkozás elektronikusan történik a járványügyi helyzetre való tekintettel!

Részletes leírást és az adatlapokat ITT találja!