Világító Adventi kalendárium Nagykökényesen

Megkezdődik a visszaszámlálás, holnap kinyílik a mi településünkön is az első adventi ablak. Köszönöm a játékosoknak, hogy vállalták a díszítést! Aki szeretne jelentkezni, még megteheti. Egy napon több ablak is „kinyílhat”. A csoport nyilvános, hívjatok meg a barátaitokat. „Vadászok” figyelem, holnaptól várjuk a megtalált ablakokról a fotók posztolását. Mivel kaptunk egy felajánlást Szabó Andi részéről, nagyon szépen köszönjük, így a legtöbb ablakot megtaláló játékos, vadász kap egy karácsonyi asztali díszt.

Holnap reggel kaptok egy üzenetet, hogy merre kell keresni az első ablakot. A kalendáriumi ablaknak legalább délután 4 órától este 8 óráig (a korlátozás miatt) világítania kell. Sétáljatok a faluban, keressétek holnaptól a kivilágított ablakokat. Akinek nincs Facebookja, a honlapon keresztül informálódhat. A fotókat elküldhetik a következő mail címre is: mabesszer[kukac]gmail.com

A térképen pirossal látszódik Solymár, ahonnan elindult a játék, és már Nagykökényes is felkerült a térképre (sárgával bejelöltem) A térkép itt elérhető.

Jó vadászatot, sétát, boldog adventi készülődést kívánok!