Nap: <span>2021. július 22.</span>

Magyar Falu Program – Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021 (MFP-ÖTIK/2021)

Kedvezményezett neve: Nagykökényes Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021 (MFP-ÖTIK/2021)

Projekt címe (azonosító száma): Faluház fejlesztése Nagykökényes községben az MFP-ÖTIK/2021 pályázat keretében (3281893248)

Szerződött támogatás összege: 7.914.290,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Nagykökényes Községi Önkormányzat a Magyar Falu Program „Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése” alprogramja keretében a Nagykökényes, Szabadság út 37. szám alatt található közös önkormányzati hivatali kirendeltség épületének leromlott állapotú tetőszerkezetét és tetőhéjazatát szeretné felújítani. Az utcával párhuzamos gerincű nyeregtető fa szerkezetének és tetőhéjazatának állapota jelentős mértékben elhasználódott, ezért a tetőszerkezet és a tetőhéjazat a lécezéssel együtt elbontásra kerül. Helyére új tetőszerkezet, továbbá Tondach cserépfedés és új tetőlécezés, ellenlécezés és tetőfólia kerül. A tetőhöz tartozó függőeresz- és lefolyócsatornák is kicserélődnek. Nagykökényes Községi Önkormányzat a tavalyi évben támogatást nyert a hivatali épület belső tereinek felújítására, ezt a projektet egészíti ki komplex módon a jelen pályázat keretében tervezett fejlesztés. A projekt összhangban áll a Magyar Falu Program és jelen pályázati felhívás célrendszerével, a tervezett fejlesztés megvalósulása hozzájárul ahhoz, hogy az ügyfelek, azaz a közszolgáltatásokat igénybe vevő lakosság és a hivatali alkalmazottak számára egyaránt megfelelő körülményeket biztosító, korszerű épített környezet jöjjön létre.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2022.07.31.