Nap: <span>2021.06.16.</span>

Útfelújítás

A Nagykökényes – Zagyvaszántó összekötő útszakasz munkálatai 2021.06.14.-i héten ideiglenes forgalomterelés kiépítése mellett elkezdődött.

A burkolat felújítási munkálatok ideje alatt várhatóan 2021.06.16 és 09.30 között teljes útlezárás lesz érvényben. Bejárás csak a Héhalom-Újmajor lakóinak lesz biztosítva.  

(Építési keretmegállapodás 2017-2020 – Észak-Magyarország régió – Hazai finanszírozás – 37. verseny újranyitás” 2132 j. Nagykökényes – Zagyvaszántó összekötő út 1+640-5+050 kmsz. közötti szakasz – 3 410 m burkolatfelújítás kivitelezési munkái vonatkozásában a Megrendelő a Magyar Közút Nzrt. a munkaterületet 2021.06.14-én átadja részünkre.) 

Zöldhulladék elszállítás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Nagykökényesen 2021. június 26-án zöldhulladék gyűjtést szervez a Szelektív Nonprofit Kft.

 Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az alábbi tájékoztató szerinti, feleslegessé vált hulladékot az előre meghirdetett gyűjtési napon reggel 7 óráig helyezze ki az ingatlan elé, úgy, hogy ezzel a közlekedés biztonságát ne zavarja, a begyűjtő szállítóeszköz által jól megközelíthető legyen, ne járjon baleset- vagy károkozás veszélyének előidézésével.

A zöldhulladék-gyűjtést csak magánszemélyek vehetik igénybe, intézményektől, közületektől és gazdálkodó szervezetektől a hulladékot nem szállítják el.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az időben ki nem helyezett hulladékért nem áll módjukban visszamenni!

 Tájékoztató – zöldhulladék gyűjtés

 A zöldhulladék fogalmába tartozik a levágott fű, levágott faág, nyesedék, avar, lehullott lomb, egyéb növényi részek.

A lehullott faleveleket és egyéb kerti zöldhulladékot műanyag zsákokban, a faágakat, nyesedéket maximum egyméteres darabokra vágva, kötegelve, átkötve kell előkészíteni.

Ingatlanonként 1 m3 hulladék kihelyezésére van lehetőség.

Nem szállítható el a veszélyes hulladékkal, háztartási hulladékkal, építési törmelékkel, egyéb hulladékkal kevert vagy szennyezett zöldhulladék. Nem kerül elszállításra továbbá a nem megfelelően előkészített, biztonságos rakodásra nem alkalmas hulladék, az 1 m3-en felüli mennyiség.